Confidentialitate

1. Date de contact
2. Generalitati
3. Ce informatii colectam de la dvs.
4. Cand si cum este folosita informatia.
5. Cum protejam noi informatia.
6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
7. Cum se pot corecta erorile
8. Partajarea informatiilor catre terti.

1. Date de contact
Aceasta aplicatie online – uniscan.ro – este administrata de Uniscan Grup Educational SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata la adresa: Bucuresti, Str. Rucar, Nr.17, cod postal 012256, sector 1, Romania, cod Fiscal RO11209151, nr. inregistrare Registrul Comertului J40/10638/1998.

2. Generalitati
Va asiguram ca luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: bookshop@uniscan.ro

3. Ce fel de informatii colectam de la dvs?
UNISCAN.RO colecteaza informatii de la utilizatorii sai prin urmatoarele modalitati:

  • direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverul care gazduieste aplicatia web uniscan.ro
  • prin intermediul cookie-urilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:
Atunci cand va creati un cont de utilizator sau doar va abonati la serviciul de newsletter uniscan.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. postala, adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Este important ca datele furnizate sa fie valide, astfel incat sa evitam neplacerile cauzate de livrarile comenzilor catre dvs. la o adresa eventual gresita.

Informatie din raportul de trafic al serverului:

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. UNISCAN.RO, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

4. Cum si cand este folosita informatia
UNISCAN.RO foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • in cazul in care sunteti abonat la newsletterul uniscan.ro, vom folosi informatiile furnizate de dvs. pentru a va putea transmite aceste informari
  • in cazul in care comandati produse din magazinul nostru, vom utiliza informatiile furnizate de dvs. pentru a va putea trimite produsele comandate

5. Cum protejam noi informatia colectata de la dvs.
Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. UNISCAN.RO nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. UNISCAN.RO nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasati „log off” / „sign out” din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs. de pe UNISCAN.RO. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la sfarsitul navigarii dvs. in aplicatia web UNISCAN.RO
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, UNISCAN.RO nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, UNISCAN.RO nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
In acelasi timp insa, UNISCAN.RO poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor UNISCAN.RO

In concluzie, atunci cand accesati siteul UNISCAN.RO si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteului UNISCAN.RO, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.
De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru.

7. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.
Daca va creati un cont pe uniscan.ro, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea website-ului nostru.

8. Partajarea informatiilor catre terti
Siteul UNISCAN.RO, poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, UNISCAN.RO va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

Va multumim,
UNISCAN.RO – Bucuresti

 

Copyright © 2008-2020 UniScan. Toate drepturile rezervate.
Înapoi pe
uniscan.ro

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi mereu primul care află despre cursurile de formare profesională, despre noutățile și despre promoțiile Uniscan.

Nume și Prenume:

Adresa de e-mail*:

Oraș și județ*:

Statut*:

Profesor lb. engleză
Învățător
Educator
Profesor diriginte
Prof. consilier școlar
Psiholog
Părinte
Elev
Altul

Eroare! {mesaj_eroare}

Momentan nu doresc să mă abonez la newsletter. Înapoi pe uniscan.ro

Ati fost inscris cu succes!