Căpitanul Sharky şi monstrul din adâncuri

Căpitanul Sharky şi monstrul din adâncuri
Autor: Jutta Langreuter

Căpitanul Sharky şi monstrul din adâncuri este a doua apariţie din seria de cărţi de aventuri pentru copiii cu vârste între 8 şi 12 ani.
Personajul principal, Căpitanul Sharky, numit „cel mai temut pirat”, nu este nici pe departe înfricoşător, ci prietenul de nădejde al oricărui copil.
Pe parcursul lecturii, cititorii vor descoperi cu plăcută surprindere, că monstrul din adâncuri este tot atât de dornic a-şi face noi prieteni, pe cât de înfricoşătoare îi este înfăţişarea.

Povestea este plină de dinamism, redată printr-un limbaj viu, făcându-i pe copii să exploreze cu nerăbdare fiecare pagină şi sugerându-le valori morale precum camaraderia, respectul, modestia.

“Aflând că un monstru marin şi-a făcut lăcaş în Golful Stâncos şi a înghiţit întregul echipaj al unui vapor, Michi era îngrijorat pentru că trebuiau să navigheze tocmai prin acele ape!
Deşi căpitanul Sharky nu a luat în seamă aceste zvonuri, când au părăsit Golful Stâncos, marea a început să se învolbureze sub ei şi o lighioană fioroasă le-a cutremurat corabia …
În această a doua aventură căpitanul Sharky şi echipajul său nu au avut de furcă numai cu un monstru marin ci şi cu cel mai mârşav dintre toţi piraţii, cu bătrânul Bill!
Ce ziceţi, credeşi că se va termina totul cu bine?!…”

Co-ediţie: Active Learning – Coppenrath Verlag GmbH
ISBN: 978-973-88824-5-4
Numar pagini: 28
Format: 235 x 300
Aparitie: Aprilie 2009

Copyright © 2008-2020 UniScan. Toate drepturile rezervate.
Înapoi pe
uniscan.ro

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi mereu primul care află despre cursurile de formare profesională, despre noutățile și despre promoțiile Uniscan.

Nume și Prenume:

Adresa de e-mail*:

Oraș și județ*:

Statut*:

Profesor lb. engleză
Învățător
Educator
Profesor diriginte
Prof. consilier școlar
Psiholog
Părinte
Elev
Altul

Eroare! {mesaj_eroare}

Momentan nu doresc să mă abonez la newsletter. Înapoi pe uniscan.ro

Ati fost inscris cu succes!