Ce este VEC

Întrucât globalizarea pieței forței de muncă a adus cu sine o serie de multiple oportunități pe plan profesional, Express Publishing și Universitatea Greenwich au lansat un parteneriat concretizat în certificarea nivelului de cunoștințe de limba engleză necesare în diverse domenii profesionale. Acest certificat se numește pe scurt VEC (Vocational English Certification).

 

VEC este un certificat internațional axat pe engleza pentru limbaje specializate (ESP – English for Specific Purposes) și acoperă, în momentul de față, cea mai variată gamă de profesii. Astfel, VEC constituie o referință solidă a abilităților lingvistice din domeniul de carieră ales.

 

Examenele sunt elaborate de experți din fiecare domeniu în parte, iar materialul inclus acoperă o varietate de situații cu care vă puteți întâlni în munca de zi cu zi.

 

Pregătirea pentru examen vă va ajuta să vă îmbogățiți cunoștințele legate de terminologia de bază din domeniul profesional ales, astfel încât să puteți folosi abilitățile dobândite atât imediat, cât și pe întreg parcursul carierei dumneavoastre în acest domeniu.

Copyright © 2008-2020 UniScan. Toate drepturile rezervate.
Înapoi pe
uniscan.ro

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi mereu primul care află despre cursurile de formare profesională, despre noutățile și despre promoțiile Uniscan.

Nume și Prenume:

Adresa de e-mail*:

Oraș și județ*:

Statut*:

Profesor lb. engleză
Învățător
Educator
Profesor diriginte
Prof. consilier școlar
Psiholog
Părinte
Elev
Altul

Eroare! {mesaj_eroare}

Momentan nu doresc să mă abonez la newsletter. Înapoi pe uniscan.ro

Ati fost inscris cu succes!