Certificate VEC

 

VEC oferă două tipuri de certificate: Certificatul de participare și Certificatul de examinare.

 

Dobândind aceste calificări, cei care studiează engleza vocațională își vor spori șansele de promovare profesională atât în țară cât și în străinătate. Cursul de pregătire și examenul sunt elaborate și monitorizate îndeaproape de Express Publishing și Uniscan Grup Educațional și sunt validate de Universitatea Greenwich. Criteriile stricte la care aderează aceste instituții fac ca VEC să fie o certificare valoroasă pe piața globală competitivă de astăzi.

 

Certificatul de participare se acordă celor care au finalizat cu succes două componente ale programului de studiu: au finalizat cursul de engleză pentru limbaj specializat în cadrul unui Centru de training autorizat și au elaborat portofoliul pentru domeniul de studiu ales.

 

Acest portofoliu trebuie să conțină: 21 de chestionare, 3 teste generale, 9 lucrări scrise și 3 teme de conversație (înregistrate în format MP3) pe domeniul de studiu ales. Cursurile de engleză vocațională sunt elaborate astfel încât să ofere studenților cunoștințele de limba engleză de care au nevoie pentru a reuși în domeniul de studiu ales, sporindu-le șansele de reușită la examenul VEC.

 

Obținerea Certificatului de participare nu este o condiție obligatorie pentru înscrierea la examenul VEC.

 

Certificatul de examinare se acordă candidaților care reușesc să promoveze cu succes examenul VEC în domeniul profesional ales. Acest examen este organizat de un Centru autorizat de examinare VEC în cadrul a două sesiuni anuale.

Copyright © 2008-2020 UniScan. Toate drepturile rezervate.
Înapoi pe
uniscan.ro

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi mereu primul care află despre cursurile de formare profesională, despre noutățile și despre promoțiile Uniscan.

Nume și Prenume:

Adresa de e-mail*:

Oraș și județ*:

Statut*:

Profesor lb. engleză
Învățător
Educator
Profesor diriginte
Prof. consilier școlar
Psiholog
Părinte
Elev
Altul

Eroare! {mesaj_eroare}

Momentan nu doresc să mă abonez la newsletter. Înapoi pe uniscan.ro

Ati fost inscris cu succes!