Ce este VEC

 

Intrucat globalizarea pietei fortei de munca a adus cu sine o serie de multiple oportunitati pe plan profesional, Express Publishing si Universitatea Greenwich au lansat un parteneriat concretizat in certificarea nivelului de cunostinte de limba engleza necesare in diverse domenii profesionale. Acest certificat se numeste pe scurt VEC (Vocational English Certification).

 

VEC este un certificat international axat pe engleza pentru limbaje specializate (ESP - English for Specific Purposes) si acopera, in momentul de fata, cea mai variata gama de profesii. Astfel, VEC constituie o referinta solida a abilitatilor lingvistice din domeniul de cariera ales.

 

Examenele sunt elaborate de experti din fiecare domeniu in parte, iar materialul inclus acopera o varietate de situatii cu care va puteti intalni in munca de zi cu zi.

 

Pregatirea pentru examen va va ajuta sa va imbogatiti cunostintele legate de terminologia de baza din domeniul profesional ales, astfel incat sa puteti folosi abilitatile dobandite atat imediat, cat si pe intreg parcursul carierei dumneavoastre in acest domeniu.

Scroll