CE SA FACI? CAND AI CAPATAT OBICEIURI PROASTE. GHID DESTINAT COPIILOR CARE NU REUSESC SA SCAPE DE ROSUL UNGHIILOR SI ALTE OBICEIURI PROASTE 978-606-719-669-6

CE SA FACI? CAND AI CAPATAT OBICEIURI PROASTE. GHID DESTINAT COPIILOR CARE NU REUSESC SA SCAPE DE ROSUL UNGHIILOR SI ALTE OBICEIURI PROASTE 978-606-719-669-6

Produs indisponibil momentan. Pentru comenzi va rugam trimiteti mail la adresa bookshop@uniscan.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 021/2245080, 021/2245026 Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cod

Cod produs: 978-606-719-669-6

autor

Autor: Dawn Huebner

disponibilitate

Disponibilitate: Indisponibil

Rosul unghiilor. Suptul degetului. Răsucitul părului. Zgândăritul pielii. Suptul mânecii. Ai un obicei prost de care nu reușești să scapi? Un obicei cu care ţi-e rușine sau care îţi crează probleme? Dacă da, nu ești singurul. Foarte mulţi copii au obiceiuri la care doresc să renunţe.Dar obiceiurile sunt mai puternice decât dorinţele. Ele pun stăpânire pe tine. Și oricât ai vrea să scapi de ele, nu poţi...decât dacă ai cheile necesare pentru a te elibera.

Ce să faci când ai obiceiuri proaste oferă cheile pentru a scăpa de o serie de obiceiuri proaste și dăunătoare. Prin intermediul unor exemple ilustrative, activităţi atractive și al unui set de instrucţiuni pas cu pas, copilul învaţă să folosească principalele strategii care îi permit să scape de rosul unghiilor, suptul degetului sau al tricoului, răsucitul părului și altele. Ghidul de faţă este un instrument util și complet pentru a-i învăţa, motiva și stimula pe copii în eforturile lor de a se elibera de aceste obiceiuri.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician în Exeter, New Hampshire, specializată în tratarea copiilor și a părinţilor lor.
Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar în multe cărţi și reviste pentru copii.

Clientii uniscan.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll