101 POVESTI VINDECATOARE PENTRU ADULTI. FOLOSIREA METAFORELOR IN PSIHOTERAPIE 978-973-707-582-6

101 POVESTI VINDECATOARE PENTRU ADULTI. FOLOSIREA METAFORELOR IN PSIHOTERAPIE 978-973-707-582-6

Produs indisponibil momentan. Pentru comenzi va rugam trimiteti mail la adresa bookshop@uniscan.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 021/2245080, 021/2245026 Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cod

Cod produs: 978-973-707-582-6

producator

Producator:

disponibilitate

Disponibilitate: Indisponibil

Metaforele sunt recunoscute drept un element esenţial al artei comunicării terapeutice eficiente. Dar cum să spui poveşti care să capteze clientul în mod eficient? Unde să găseşti materialele sau sursele pentru a crea poveşti adecvate? Volumul de faţă răspunde la aceste întrebări şi oferă un ghid pentru povestitul eficient şi utilizarea vocii povestitorului în cel mai propice mod spre a antrena clientul şi a începe călătoria vindecării.
Pentru psihoterapeuţii experimentaţi, acest volum aduce o diversitate de noi poveşti pe baza cărora să se poată crea metafore terapeutice pline de sens. Oferă tehnici pentru a ascuţi abilităţile, a spori comunicarea şi a creşte eficienţa şi plăcerea a ceea ce facem. Pentru psihoterapeuţii începători, care tocmai descoperă puterea metaforelor terapeutice, această carte oferă proceduri detaliate, exemple de caz şi o colecţie bogată de poveşti terapeutice pe care le pot aplica imediat în munca lor, indiferent care le este fundalul teoretic.


Clientii uniscan.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll