TE URASC - NU MA PARASI: INTELEGEREA PERSONALITATII BORDERLINE 978-606-40-0936-4

TE URASC - NU MA PARASI: INTELEGEREA PERSONALITATII BORDERLINE 978-606-40-0936-4

Produs indisponibil momentan. Pentru comenzi va rugam trimiteti mail la adresa bookshop@uniscan.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 021/2245080, 021/2245026 Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cod

Cod produs: 978-606-40-0936-4

producator

Producator:

disponibilitate

Disponibilitate: Indisponibil

Relaţii interpersonale intense şi haotice, accese de furie, impulsivitate, ameninţări cu abandonul sau cu suicidul… după ce ai cunoscut îndeaproape o astfel de persoană rămâi adesea cu un gust amar şi cu întrebarea: „Unde am greşit?" În spatele acestui tablou înnegurat, se află însă drama protagonistului – temeri profunde, o senzaţie de vid interior, neîncredere fundamentală în sine.

Lumea unui „borderline" este în alb şi negru, acută, directă, fără nuanţe, cu atât mai impresionantă, cu cât aceşti oameni sunt capabili să ducă o viaţă funcţională. Pot fi partenerul de cuplu, colega de serviciu, amicul din copilărie.

Cartea de faţă, bazată pe informaţii din cele mai noi cercetări în domeniu, reprezintă un ghid cuprinzător prin hăţişurile acestei personalităţi aflate la graniţa dintre nevroză şi psihoză. Scrisă într-un limbaj accesibil, ea se adresează atât terapeuţilor, cât şi publicului larg, aducând lumină asupra posibilelor cauze ale acestei tulburări, descriindu-i plastic trăsăturile prin intermediul a numeroase exemple, ajutându-te să înţelegi persoana cu borderline de lângă tine şi să creezi punţi către ea.

Jerold J. Kreisman este psihiatru, autor şi profesor asociat la Universitatea St. Louis. Hal Straus este jurnalist şi autor, directorul Centrului Tow-Knight pentru jurnalism antreprenorial din New York.

Cuprins

Prefaţă
Notă către cititor


1. Lumea persoanei borderline
2. Haos şi vid interior
3. Rădăcinile sindromului borderline
4. Societatea borderline
5. Comunicarea cu un borderline
6. Cum să te descurci cu o persoană borderline
6. Căutarea terapiei
8. Abordări psihoterapeutice specifice
9. Medicaţia: ştiinţă şi promisiune
10. Înţelegere şi vindecare

Anexa A. Clasificările din DSM‑IV‑TR
Anexa B. Evoluţia sindromului borderline
Resurse
Mulţumiri

Clientii uniscan.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll